Visual Flex Interim
Getting the work done

Referenties.


Junny is a realistic and dedicated professional with a warm personality. He is very reliable, hands on and manage to meet the deadlines. He invests in the teambuilding and contacts with projectmembers. He adds value to your finance team. Next to this he has great humor.

Han Brouwer

BU Director PH at The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson


Bij Rekenmeesters en Yacht heb ik het genoegen mogen hebben om Junny als medewerker te mogen begeleiden. Junny is het schoolvoorbeeld geweest hoe een consultant in zijn ontwikkeling te begeleiden is. Ik waardeer Junny om zijn financiële kennis, zijn flexibele inzet en sterk betrokken en loyale houding. Junny is een bijzonder integer, prettig en open persoon en een professional die ik bij een ieder wil aanbevelen

Max de KlerK

Regiomanager at Hofmeier

Junny is bij Rekenmeester het schoolvoorbeeld geweest hoe een consultant in zijn ontwikkeling te begeleiden. Als junior bij onze organisatie gestart, als volwassen Financial Controller doorgegroeid. Ik roem Junny om zijn analytische vaardigheden in combinatie met zijn vakinhoudelijke kennis. Een buitengewoon plezierige en integere persoonlijkheid en professional die ik bij een ieder wil aanbevelen. Ik kijk met bijzonder veel plezier terug op onze zeer succesvolle samenwerking.”

Albert Allmers

Founder FinanceFactor Executive Finance Professionals

I have worked with Junny at ABN AMRO Bank. I got to know him as a dedicated professional. He is very reliable, gets the job done, and always does so within the set deadlines. He is a good communicator and adds to the team atmposphere with his sense of humour. He has very good Excel skills. I greatly enjoyed working with him.

Thomas Faber

Supporter Relations Manager at The School of St Jude

Junny Barton is a realistic business analist. Consistent in his tasks and presentation of the results. Dedicated to the overall projectgoals and deadlines. Junny invests also in the teambuilding and contacts with all projectmembers.

 JOhan Berends, TransitionManager ABN AMRO.

OR-coach at Metamorfase

Heb Junny leren kennen bij G3 Worldwide (Spring Global Mail). Junny is een gedreven professional, met kennis van zijn vak. Hij is loyaal, flexibel, inspirerend en resultaatgericht. In zijn omgang met anderen is hij open en eerlijk, een warme persoonlijkheid. Voor mij persoonlijk een voorrecht om hem te kennen en met hem te kunnen samenwerken.

Rob Hekman

Owner -  Managing Partner at DMIdee BV

 Visual Flex Interim

Mobiel: + 31 (0) 6-52641930

info@visualflexinterim.com

www.visualflexinterim.com

       

© 2018 Visual Flex Interim