Visual Flex Interim
Getting the work done

Over mij


Mijn naam is Ellis Barton, roepnaam Junny, geboren op Curaçao en sinds 1989 woonachtig in Nederland. Ik ben een veelzijdige en gedreven financial professional met meer dan 20 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening. Mijn expertise is:

·     het opzetten en onderhouden van management rapportages

·     het uitvoeren van database analyses

·     het analyseren en verbeteren van financiële en administratieve werkprocessen

Ik ben uw sparringpartner bij het oplossen van knelpunten en financiële vraagstukken, om dit te realiseren ga ik gestructureerd en met duidelijke afspraken te werk. Ik ben open en eerlijk in mijn omgang met anderen. Het gevolg hiervan is dat ik mij makkelijk en snel aan een omgeving, organisatie of team aanpas. Bij mij staat de klantvraag centraal en zorg ik voor een optimaal resultaat voor mijn klanten.

Naast mijn professionele leven heb ik ook een boeiend privé leven, waarin ik allerlei activiteiten onderneem met mijn gezin, familie, vrienden en kennissen. Mijn hobby’s zijn muziek, dansen, lezen, reizen, koken, mediteren en zaalvoetballen. Dit zijn allemaal ingrediënten om mijn leven in balans en spannend te houden.

Tijdens mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie aan de HES te Amsterdam was ik al werkzaam bij Zwitserleven. Nadat ik afgestudeerd was ben ik bij Achmea gaan werken en vervolgens voor Rekenmeesters en dan uiteindelijk voor Yacht. Toen ik bij Achmea werkzaam was had ik de opleiding post-HBO Controller aan de hogeschool van Utrecht en Hogeschool van Brabant afgerond.

Bij Rekenmeester en Yacht heb ik sinds 2001 als interim financial professional gewerkt, in die hoedanigheid heb ik uiteenlopende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers uitgevoerd. Deze opdrachten waren in de rollen van: Financial Controller, Business Controller, Business Analyst, Pricing Analyst, Reporter Medewerker, Project administrateur, Project Controller en Financial Specialist. Een aantal van mijn opdrachtgevers waren: Randstad, LeasePlan Nederland, Essent, ABNAMRO Bank, ING Bank, ING Real Estate, Schiphol Group, Landal Greenparks, Gemeente Utrecht, Spring Global Mail, PVF Achmea en Bose. 

Verder heb ik verschillende nevenactiviteiten vervuld tijdens mijn studieperiode en naast mijn professioneel leven. Enkele van deze nevenactiviteiten waren:

·     Bestuurslid van salsa dansschool Caribeyo en Charisma de la Salsa

·     Bestuurslid van Antilliaanse Sportvereniging Amsterdam

·     Dansdocent aan salsa scholen Caribeyo, Charisma de la Salsa en JB Swing

·     Danslid en choreograaf van salsa dansgroep Caribeyo

·     Salsa promoter en Dj in Cocktail bar Rum Runners, Dancing La Margarita’s en besloten evenementen.

·     Coach en begeleider van de jeugd teams van de sportverenigingen van mijn kinderen

·     Aanvoerder van zaalvoetbalteam

         

Waarom Visual Flex Interim?

In dit bedrijf combineer ik mijn opgedane kennis met mijn competenties en creativiteit om het optimale resultaat voor mijn klanten te realiseren. 


Visual Flex Interim

Mobiel: + 31 (0) 6-52641930

info@visualflexinterim.com

www.visualflexinterim.com

       

© 2018 Visual Flex Interim