Visual Flex Interim
Getting the work done

Kernwaarden.


De kernwaarden van Visual Flex interim zijn:


Loyaliteit

In mijn handelen ben ik eerlijk, integer en betrouwbaar. Voor mij geld “afspraak is afspraak”, zowel richting  mijn klanten als richting eventuele externe partijen (bijvoorbeeld overheidsinstellingen). Ik voeg me naar het beleid, de normen, waarden, procedures en afspraken van mijn klanten. 


Professioneel

Ik ben een professional en handel binnen en/of conform de wettelijke regels en/of kaders. Ik werk gestructureerd, accuraat en graag met een plan van aanpak om de verwachtingen van de klant beter te kunnen managen. Het verder ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van kennis is voor mij ook van belang. Ik beoog dit te realiseren door middel van permanente educatie (cursussen, trainingen, workshops, opleidingen en dergelijke), maar bovenal door opdrachten aan te nemen die uitdagend genoeg zijn.


Klantgericht

Bij mij staat de klantvraag centraal en bied ik mijn klanten een optimale dienstverlening, met adequate oplossingen voor inhoudelijke vraagstukken tegen een betaalbare prijs. Samenwerking en open communicatie zijn daarbij essentieel om successen te behalen. Hoe beter we elkaar kennen en op elkaar ingespeeld raken, hoe prettiger de samenwerking en hoe beter de prestaties. Dit zijn ingrediënten voor een duurzame klantrelatie.


Flexibel

In samenspraak met de klant wordt de regie van de opdracht bepaald. Ik denk proactief mee met de klant en kan snel schakelen.


Visual Flex Interim

Mobiel: + 31 (0) 6-52641930

info@visualflexinterim.com

www.visualflexinterim.com

       

© 2018 Visual Flex Interim